H.16 samenvatting.

"De einde van een oorlog is de controle over de veroverde bevolking. 

Als een bevolking overwonnen kan worden zonder oorlog, zal het einddoel van een oorlog worden bereikt zonder de destructie van een oorlog. 

Een waardig doel.

HOME

TEXT

   

 

In deze tijd van ongelimiteerde wapens en nationale vijandigheid, waar een atoomoorlog met de kapitalistische machten mogelijk is, moet de psychopolitiek efficiënter worden dan ooit te voren.  

Elk psychopolitiek programma moet worden uitgebreid en toegepast om de acties van de andere communistische agenten te ondersteunen in deze naties.  

Het falen van de psychopolitiek kan resulteren in een aanval met atoombommen op het moederland.  

Als de psychopolitiek in de kapitalistische naties van deze wereld succesvol is in haar missies, komt er nooit een atoomoorlog voordat Rusland al haar vijanden onder haar juk heeft gebracht.  

Het communisme heeft zich al over één zesde deel van de bewoonde wereld verspreid. Marxistische leerstellingen zijn het overgebleven deel al binnengedrongen. De uitbreiding van de communistische sociale orde verloopt overal glorieus. De verspreiding van het communisme heeft nooit door kracht of strijd plaatsgevonden, maar door verovering van het verstand. In de psychopolitiek hebben we deze verovering tot het uiterste verfijnd.  

De psychopoliticus moet slagen, want zijn succes betekent vrede voor de wereld. Zijn falen zou kunnen leiden tot de ondergang van geciviliseerde gedeelten van de wereld middels de atoommacht in handen van de kapitalistische gekken.  

Het doel heiligt de middelen. De degradatie van de bevolking is minder onmenselijk dan de ondergang middels atoomsplitsing, want voor het dier dat slechts eenmaal leeft, is elk leven zoeter dan de dood.  

De einde van een oorlog is de controle over de veroverde bevolking. Als een bevolking overwonnen kan worden zonder oorlog, zal het einddoel van een oorlog worden bereikt zonder de destructie van een oorlog. Een waardig doel.  

De psychopoliticus vindt zijn beloning in de bijna ongelimiteerde controle over  bevolkingen, in een ongeremde uitoefening van passie en de glorie van een communistische verovering middels de stupiditeit van de vijanden van het volk.

Einde